luni, 30 octombrie 2017

Care telefoane Samsung vor avea cele mai bune preturi de Black Friday?

Se apropie fenomenul Black Friday, eveniment de shopping care, in lumea virtuala a internetului este cel mai bine reprezentat in domeniul IT&C, in special in ramura telefoniei mobile.

Multi asteapta ziua (sau perioada) Black Friday pentru a cumpara un smartphone la un pret sensibil diminuat fata de normal, asa ca magazinele online sunt suprasolicitate in aceasta perioada.

Vor fi o multime de telefoane mobile la reducere de Black Friday, multe dintre ele marca Samsung, liderul de piata incontestabil in aria smartphone-urilor cu sistem de operare Android.

Dintre ele, modelele S7 si S7 Edge probabil ca vor avea cele mai competitive reduceri, avand in vedere ca nu mai sunt varf de gama dar totusi sunt inca destul de cautate pentru a aduce vanzari serioase in cazul in care preturile sunt suficient de scazute.


Pe langa acestea, cele din seria Galaxy A, mult mai accesibile financiar, vor fi, fara doar si poate, in topul cumparaturilor celor pentru care bugetul este pe primul loc in procesul de achizitionare a unui telefon mobil.

Smartphone-urile Samsung  din gama Note nu sunt pretabile, in opinia noastra, la reduceri substantiale, fiind vorba despre un segment premium care, in plus, se adreseaza unui target de piata destul de redus. Insa politicile de preturi ale magazinelor online nu pot fi prevazute niciodata cu exactitate, asa ca nu este exclus sa vedem si aceste tipuri de telefoane cu reduceri mari de Black Friday, poate penrtu a mai elibera din stocuri si a avea un cach flow imbunatatit.

Chiar daca in ultima perioada au aparut multi concurenti cu telefoane Android avand specificatii foarte puternice, Samsung ramane un etalon in materie de calitate, fiabilitate si performanta, asa ca smartphone-urile produse de ei vor fi intotdeauna recomandate.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu