vineri, 26 aprilie 2013

Samsung S4 Pret si data de lansare in Romania

Samsung Galaxy S4 - produs de coreenii de la Samsung este cel mai nou smartphone de pe piata de profil. Data lansarii pe piata este 26 aprilie 2013 in Coreea de Sud iar motto-ul sub care se lanseaza este "Samsung Galaxy S4 - Life Companion".

Smartphone-ul, ce va putea fi achizitionat fie cu carcasa White Frost fie Black Mist, este rapid, complex, are ecran mare, pe baza de "touch" si apare la aproape 4 ani de la primul model Samsung Galaxy si la nici 3 ani de la primul model din seria "Galaxy S".

In mare, diferenta intre predecesorul sau - Samsung Galaxy S III si noul venit pe piata telefoanelor mobile "smart", este data de procesorul quad-core cu frecventa de 1.6 GHZ, sistemul de operare Android OS 4.2 fata de 4.1 si de cei 2 GB RAM (memoria extensibila pana la 64 GB). In plus, Galaxy S4 are o camera de 13 MP si 1080p HD video recording, display FULL HD de 4.99 inch si rezolutie de 441 pixel per inch, precum si de bateria de 2,600 mAh, portul Infrared si tehnologia 4 G LTE.
Ca dimensiuni este apropiat de S III, modelul are colturile ascutite spre deosebire de acesta, display-ul este tip "Super AMOLED", cu rezolutie de 441 pixel per inch. Pentru cunoscatori mentionam ca procesorul este octa-core (1.6 GHz quad-core ARM Cortex-A15 & 1.2 GHz quad-core ARM Cortex-A7) si 1.9 GHz quad-core Krait 300.

In afara de functia "Dual Shot" (camera foto duala), noul Samsung Galaxy iti ofera posibilitatea de a revedea fotografiile realizate anterior, in timp ce se poti auzi sunetele din momentul fotografierii, prin folosirea functiei "Sound and Shot". Printre multiplele functii ale camerei foto a smartphone-ului(ce se poate acum achizitiona si in magazinele noastre) sunt si "Drama shot" - care afiseaza seria de fotografii executata, intr-o singura imagine dinamica sau "Story Album" - care organizeaza si creaza albume foto direct pe telefon.

Galaxy S4 are si functia "Translator", traducand fraze si expresii in limba tarii in care te afli. In plus functia ChatON permite sa arati prietenilor aflati in alta localitate, ceea ce apare pe ecranul smartphon-ului tau. O multitudine de programe ale smartphone-ului S4 te ajuta sa nu ratezi momente importante! Astfel, "Smart Pause" opreste programul pe care il urmaresti daca "simte" ca nu mai esti "atent", "WatchON" poate, pe baza preferintelor sa iti recomande diverse emisiuni tv sau chiar sa programeze televizorul. Functia "Home Sync" cu o capacitate de 1 TB poate sa stocheze fotografii, videoclipuri, filme, jocuri, ce pot fi apoi vizionate pe ecranul televizorului.

Pentru ca sanatatea este pe primul plan, producatorii coreeni de la Samsung au adaugat smartphone-ului Galaxy S4 si functii de monitorizare a caloriilor arse in timpul activitatilor sportive, a greutatii, glucozei din sange, presiunii sangelui. Lumina display-ului se modifica automat in functie de programele pe care utilizate (vizionarea videoclipurilor sau programelor tv) iar sunetul se adapteaza ritmurilor melodiilor ascultate.

Pentru a folosi numeroasele functii ale noului smartphone, se pot achizitiona odata cu smartphone-ul si un kit de baterii , incarcatorul wireless, bluetooth headset, adaptator tv, banda pentru monitorizarea batailor inimii. Pe 26 aprilie 2013, este programata lansarea in piata a noului smartphone in Coreea de Sud, iar sambata in alte 150 de tari.
Chiar daca pretul unuia este de peste 600 dolari SUA, telefonul Android "Samsung Galaxy S4" pare o alegere perfecta momentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu