joi, 8 august 2013

Dupa jumatate de an de Samsung Galaxy S4

Timpul a trecut peste lansarea gadgetului marca Samsung. Unele zvonuri s-au adeverit, altele nu, piata s-a asezat si preturile au scazut la un nivel oarecum rezonabil. Este evident ca S4 nu va fi niciodata un telefon ieftin, performantele lui il indreptatesc la asta, fiind mai degraba o mini-tableta cu facilitati de telefonie mobila.

Lansarea fratelui mai mic, Galaxy S4 Mini a atins putin segmentul "de dama", modelul avand niste vanzari care pot fi trecute in categoria unui succes moderat.

Se poate spune fara putinta de a gresi, ca S4 a fost o reconfirmare a tehnologiei avansate a celor de la Samsung, dar n-a adus nici pe departe ceva revolutionar, fiind de fapt un S3 cu performante mult marite.

Asteptam cu nerabdare lansarea noii versiuni de Galaxy Note, versiunea 3, care speram sa aduca si ceva cu adevarat inovativ, chiar daca o crestere semnificativa a performantelor va satisface pe majoritatea impatimitilor phablet-urilor. Galaxy Note 3 va fi lansat in toamna, in cadrul festivalului IFE 2013, aceeasi manifestare la care a fost lansat, anul trecut, Note 2.




Ne vedem in septembrie, dupa lansare! :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu