vineri, 26 aprilie 2013

Telefon Mobil Samsung Galaxy S4 si Lansarea in Romania

In Romania, telefonul mobil Samsung Galaxy S4 a fost lansat in stil James Bond, la  restaurantul Sole din Bucuresti, cu ajutorul unui elicopter care a aterizat pe acoperisul Crystal Tower Center.

Pentru noul gadget, specificatiile tehnice sunt impresionante, plecand de la un procesor Qualcomm Snapdragon 600 la 1.9 GHz frecventa de tact, 2 GB memorie RAM si pana la 64 GB spatiu de stocare interna. Camera foto principala va avea 13 megapixeli rezolutie, iar cea frontala 2 megapixeli.
Emitatorurul IR pentru control functii TV precum si senzorii pentru temperatura si umiditate, proximitate, barometru, giroscop si multe altele fac din noul telefon o jucarie cel putin interesanta.

Datorita dificultatilor pe care gigantul Samsung le-a anuntat, cu privire la stocurile initiale insuficiente chiar si pentru piata americana, datorate precomenzilor care au depasit orice estimari initiale, e de asteptat ca Galaxy S4 sa fie disponibil pe piata romaneasca cel mai devreme la sfarsitul lunii mai 2013, la un pret in jur de 2700 Lei in varianta cu 32 GB memorie RAM.

Un comentariu:

  1. Salut! Imi poti lasa o adresa de mail pentru contact sau trimiet-mi un mail la tulceamag@gmail.com
    As vrea sa discut ceva cu tine despre acest site.
    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere